Spitalul "Marie Curie": Fetiţa din Feteşti este mai bine şi azi va fi externat băieţelul din Mioveni

Starea copiilor cu sindrom hemolitic- uremic (SHU) de la Spitalul „Marie Curie” din Capitală s-a mai ameliorat, unul dintre bebeluşi urmând să fie externat joi, potrivit medicului Mihaela Bălgrădean, şefa secţiei de Nefrologie a spitalului.

331 afișări
Imaginea articolului Spitalul "Marie Curie": Fetiţa din Feteşti este mai bine şi azi va fi externat băieţelul din Mioveni

Spitalul "Marie Curie": Fetiţa din Feteşti este mai bine şi azi va fi externat băieţelul din Mioveni (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Fetiţa din Feteşti care era internată în stare gravă la Spitalul „Marie Curie” din Capitală se simte mai bine, iar copilul din Mioveni va fi externat joi, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Mihaela Bălgrădean, şefa secţiei de Nefrologie de la „Marie Curie”.

„Fetiţa din Feteşti care era în stare gravă a început să fie un pic mai bine, îi funcţionează dializa şi va mai merge o vreme aşa. Celălalt băieţel de la Mioveni pleacă azi acasă, iar cealaltă fetiţă este în continuare cu tratament şi în urmărirea noastră aici. Deci mai avem internaţi doi copii cu SHU, dintre care unul este pe dializă”, a declarat medicul Bălgrădean pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici