Spitalul Universitar anunţă că va realiza în curând transplanturi de măduvă

Şefa Spitalului Universitar de Urgenţă din Capitală, Adriana Nica, a declarat, duminică, că unitatea medicală pe care o conduce va realiza în curând transplanturi de măduvă şi va construi un heliport, care ar putea fi funcţional la primăvară.

423 afișări
Imaginea articolului Spitalul Universitar anunţă că va realiza în curând transplanturi de măduvă

Spitalul Universitar anunţă că va realiza în curând transplanturi de măduvă

„Ne-am acreditat ca Centru de transplant medular, şi în cel mai scurt timp, la Spitalul Universitar se vor face astfel de intervenţii. Primii pacienţi se află deja în programul de pregătire pre-transplant. Anul acesta am reuşit să obţinem acreditarea, graţie implicării Ministerului Sănătăţii”, a precizat, duminică, Adriana Nica.

Aceasta promite şi faptul că în primăvara anului viitor la spital ar putea fi funcţional un heliport.

Citeşte şi: Cum explică şefa Spitalului Universitar lipsa dezinfectanţilor în două cabinete/ Peste 570 de infecţii nosocomiale, raportate în 8 luni în insituţie/ SUUB nu are autorizaţie ISU

„Un alt proiect important al SUUB este heliportul, pentru zborurile de zi şi de noapte, dedicat urgenţelor majore. Am preluat acest proiect îngropat şi-l vom duce la bun sfârşit. Noi sperăm ca până în primăvară să fie funcţional”, a mai precizat Nica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici