Spitalul Universitar: Tânărul înjunghiat joi seara, în zona staţiei de metrou Politehnica, a fost operat. Este stabil şi conştient

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a anunţat, printr-un comunicat de presă, că tânărul înjunghiat joi seara este conştient şi stabil, fiind internat pe secţia de ATI, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală în zona toracelui.

831 afișări
Imaginea articolului Spitalul Universitar: Tânărul înjunghiat joi seara, în zona staţiei de metrou Politehnica, a fost operat. Este stabil şi conştient

Spitalul Universitar: Tânărul înjunghiat joi seara, în zona staţiei de metrou Politehnica, a fost operat. Este stabil şi conştient

"În cursul serii, pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale toracice pentru a se evacua hematomul toracic produs prin agresiune, operaţia a decurs bine, pacientul s-a menţinut stabil hemodinamic, iar postoperator a fost internat in secţia de terapie intensiva pentru a fi monotorizat24/24 aşacum se procedează din punct de vedere medical pentru toţi pacienţii care suferă traumatisme de orice natura. In prezent este conştient, cooperat, se menţine stabil hemodinamic şi respirator. Evoluţia este una favorabilă", se arată într-un comunicat de presă transmis de Spitalul Universitar.

Joi seara, un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat în spate, în zona staţiei de metrou Politehnica, fiind transportat la Spitalul Universitar, acolo unde este şi angajat pe post de brancardier.

"În aceasta seară ( joi - n.r.), în jurul orei 19.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un parculeţ din apropierea unei staţii de metrou de pe raza sectorului 6 - zona Politehnica. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă politişti din cadrul secţiei competente care au demarat investigaţiile în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs agresiunea, cât si pentru identificarea făptuitorului", a transmis Poliţia Capitalei după ce poliţiştii au fost informaţi de atac.

Cercetările privind cazul au fost preluate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB), care au deschis un dosar de tentativă de omor.

Până la ora transmiterii ştirii, autorul atacului nu a fost prins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici