Starea actorului Ion Lucian este uşor ameliorată, dar rămâne la terapie intensivă

Starea directorului Teatrului Excelsior, actorul Ion Lucian este uşor amelioară, dar rămâne internat în Secţia de Terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr Bogdan Opriţa.

101 afișări
Imaginea articolului Starea actorului Ion Lucian este uşor ameliorată, dar rămâne la terapie intensivă

Ion Lucian (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto

"Starea pacientului este staţionară, uşor spre bine, continuă tratamentul şi rămâne în Secţia de Terapie intensivă", a spus medicul.

Directorul Teatrului Excelsior, actorul Ion Lucian, a fost internat, duminică, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, cu suspiciune de bronhopneumonie şi anemie, au declarat atunci pentru MEDIAFAX surse medicale.

Potrivit surselor citate, medicul de familie al actorului Ion Lucian a chemat ambulanţa la locuinţa acestuia, de unde a fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Ion Lucian a fost internat cu suspiciunea de bronhopneumonie şi anemie şi a fost supus unor investigaţii amănunţite, după care a fost instituit tratamentul medical.

Directorul şi fondatorul Teatrului Excelsior, Ion Lucian, a împlinit 88 de ani, în 22 aprilie anul trecut.

În 4 mai 2011 a fost inaugurat, în prezenţa directorului Ion Lucian, noul sediu al Teatrului Excelsior din Bucureşti, una dintre săli purtând chiar numele marelui actor, care a luptat pentru deschiderea acestei instituţii de cultură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici