Staţia de metrou Petrache Poenaru din Sectorul 6 a rămas fără magazine

  • Operaţiunile de demolare ale autorităţilor continuă în miez de noapte.
  • Aseară a avut loc o nouă demolare a spaţiilor comerciale de la metrou.
  • Între timp, numărul dosarelor penale este în creştere.
224 afișări
Imaginea articolului Staţia de metrou Petrache Poenaru din Sectorul 6 a rămas fără magazine

Staţia de metrou Petrache Poenaru din Sectorul 6 a rămas fără magazine

Nu este deloc linişte la subsol. Agitaţia vine de la decizia autorităţilor de demola magazinele din staţiile de metrou bucureştene. Părţile aflate în conflict se ameninţă susţinut.
 
Marian Artimon, vicepreşedinte USLM:
”Nu se aşteaptă decizia instanţei. Procesul de demolare al spaţiilor comerciale de la metrou nu s-a sfârşit încă. Mai nou, demolarea se face în miez de noapte. Scandalul a izbucnit la staţia de metrou Petrache Poenaru”.
 
Marian Artimon, vicepreşedintele Sindicatului Metrorex, spune că totul este un abuz permanent, de la un capăt la altul. 
 
MARIAN ARTIMON, vicepreşedintele USLM:
”Poliţia locală sector 6 a prezentat o dispoziţie de primar, semnată acum în miez de noapte, ... că au o dispoziţie de primar să demoleze această construcţie, abuzul continuă, uitaţi, se dărâmă în continuare proprietăţi ale sindicatului Metrorex”.
 
Şeful sindicatului Metrorex, Ion Rădoi, spune că există 14 dosare penale împotriva celor care au acţionat ilegal până acum. Iar scandalul a depăşit deja graniţele României.
 
ION RĂDOI, preşedintele USLM:
”E un mare, mare păcat ceea ce fac cu oamenii ăştia, pentru că îi aruncă în stradă, pe ei şi pe familiile lor, oameni care sunt în jur de 1.600. Vom continua, inclusiv la CEDO, avem susţinerea atât a Federaţiei Europene, cât şi a Federaţiei Mondiale a Transportatorului şi a serviciilor publice”.
 
Metrorex a cerut eliberarea spaţiilor comerciale în regim de urgenţă. Se întâmpla la sfârşitul lunii martie. Asta pentru că pun în pericol siguranţa transportului subteran.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici