Staţie nouă pe linia autobuzului 203, în cartierul Greenfield, înfiinţată la cererea călătorilor

  • Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) înfiinţează o staţie nouă de autobuz „Pasaj Otopeni”, pe traseul liniei 203.
  • Decizia a fost luată în urma solicitării călătorilor şi a avizului primit din partea Comisiei Tehnice de Circulaţie.
147 afișări
Imaginea articolului Staţie nouă pe linia autobuzului 203, în cartierul Greenfield, înfiinţată la cererea călătorilor

Staţie nouă pe linia autobuzului 203, în cartierul Greenfield, înfiinţată la cererea călătorilor

„De sâmbătă, traseul liniei 203 (cartier Greenfield - Piaţa Victoriei) are o nouă staţie - <Pasaj Otopeni>. Înfiinţarea staţiei a fost dispusă de TPBI, în urma solicitării călătorilor şi a avizului primit din partea Comisiei Tehnice de Circulaţie a Municipiului Bucureşti”, potrivit unui comunicat de presă.

Din staţie, situată pe Aleea Teişani, între „Greenfield” şi „Pasaj CFR Otopeni”, vor fi preluaţi călătorii care doresc să ajungă în Centru sau care vor să circule mai departe cu metroul. â

Terminalul traseului este Piaţa Victoriei, în imediata apropiere a magistralelor 1 şi 2 de metrou.

„Traseul liniei 203 este unul din cele mai rapide din Bucureşti. Autobuzele de pe această linie circulă pe culoar unic de la Piaţa Presei până la Piaţa Victoriei, timpul de deplasare fiind de doar cinci - şapte minute”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici