Stenogramele "marelui miting de 80.000 de oameni"

Capitala va fi paralizată astăzi de un miting despre care organizatorii spun că va fi cel mai mare pe care bucureştenii l-au văzut în ultimii ani. Pe lângă sindicalişti, vor fi şi membri PSD, partidul făcând în ultimele 24 de ore un adevărat tur de forţă pentru mobilizarea activiştilor, după cum puteţi citi în "stenogramele" discuţiilor pe care reporterul gândul, "angajat" pentru o zi în staff ul organizatorilor pesedişti, le-a purtat cu teritoriul.

18 afișări
Imaginea articolului Stenogramele "marelui miting de 80.000 de oameni"

Stenogramele "marelui miting de 80.000 de oameni" (Imagine: Adriana Neagoe/Arhiva Mediafax Foto)

PSD s-a mobilizat exemplar pentru răsturnarea Guvernului Boc: mii, posibil zeci de mii de membri sau simpatizanţi ai partidului de Opoziţie vor ajunge, miercuri, în Bucureşti, pentru a protesta alături de sindicalişti. Zeci de autocare şi microbuze comandate de social-democraţi din toate judeţele se vor deplasa, de la primele ore ale dimineţii spre Bucureşti. S-a acţionat cu dispoziţie de la sediul central al partidului, organizarea făcându-se timp de mai multe săptămâni, de către secretarii executivi sau vicepreşedinţii organizaţiilor judeţene ale PSD, iar raportările s-au făcut prin mail, la adresa mobilizare@gmail.com.

Prezentându-se drept unul dintre angajaţii secretariatului general PSD, reporterul gândul a vorbit cu organizatorii social-democraţi din mai multe judeţe. Liderii locali au fost foarte deschişi, crezând că discută cu o persoană de la cabinetul d-lui Andrei Dolineaschi, secretar cu organizarea şi comunicarea internă la PSD.

Citeşte mai multe despre stenogramele mitingului de astăzi pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici