Video STRĂIN ÎN ŢARA TA I CARANTINĂ LA BUŞTENI. Episodul 13: „Am uitat să strig de bucurie!”

  • Adrian Lazăr a terminat cu bine cele două săptămâni de carantină la Buşteni
  • Românul care a stat în carantină: „Am intrat uşor pe uşă, parcă am ieşit cu greu”
  • Adrian Lazăr a fost în carantină de pe 13 martie, de când s-a întors în ţară din Italia
2515 afișări

Adrian Lazăr, românul care a stat timp de două săptămâni în carantină la Buşteni, este în sfârşit liber. Ziua mult aşteptată a sosit. Din 13 martie, zi de zi, ţi-a arătat cum a decurs viaţa lui. Acum este momentul să vezi şi cum a simţit ieşirea din carantină.

„Este ziua cu numărul 15, este şi ziua în care ies din carantină. Suntem în jurul orei de prânz, deci am făcut, practic, 14 zile şi jumătate de carantină cu bine. Am intrat cu uşurinţă pe această uşă, parcă am ieşit cu greu totuşi. Oricum, ni s-a recomandat să mai stăm câteva zile închişi în casă. Aici şi poarta metalică în spatele căreia am fost închişi timp de 14 zile şi jumătate. Am uitat să strig de bucurie. Eeeee!”, a spus Adrian Lazăr, la ieşirea din carantină. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici