Studierea dosarului lui Adrian Năstase amână procesul până în 25 mai

Avocaţii celor inculpaţi alături de liderul PSD Adrian Năstase în dosarul "Trofeul calităţii în construcţii", care are 83 de volume, au solicitat, miercuri, judecătorilor un termen rezonabil pentru a putea studia actele, precum şi admiterea copierii DVD-urilor depuse ca probe de procurori.

14 afișări
Imaginea articolului Studierea dosarului lui Adrian Năstase amână procesul până în 25 mai

Studierea dosarului lui Adrian Năstase amână procesul până în 25 mai

Completul de trei judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au admis ambele solicitări, astfel că au amânat dezbaterile în proces până la 25 mai.

Totodată, instanţa supremă le-a pus în vedere ca DVD-urile - care conţin şi înregistrări de la simpozionul "Trofeul calităţii" - să nu fie alterate la copiere, iar conţinul lor să nu fie făcut public.

În luna ianuarie, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au trimis în judecată pe Adrian Năstase, în dosarul "Trofeul calităţii în construcţii", fiind acuzat de folosirea influenţei sau autorităţii funcţiei de preşedinte al unui partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase.

Adrian Năstase, fost preşedinte al Partidului Social Democrat, este acuzat de folosirea influenţei sau autorităţii funcţiei de preşedinte al unui partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, în formă continuată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici