Studiu: 59% dintre copii consumă dulciuri o dată pe zi

59% dintre copii consumă dulciuri o dată pe zi, iar 30% de două sau trei ori pe zi arată rezultatele unui studiu Reveal Marketing Research.

281 afișări
Imaginea articolului Studiu: 59% dintre copii consumă dulciuri o dată pe zi

Studiu: 59% dintre copii consumă dulciuri o dată pe zi

Conform studiului, dulciurile sunt incluse în alimentaţia zilnică a nouă din zece copii, în timp ce doar cinci din zece consumă zilnic fructe proaspete. Majoritatea copiilor (63%) petrec cel mult trei ore pe zi în aer liber, iar cinci din zece copii întâmpină dificultăţi cu trezitul dimineaţa

Cinci din zece copii obişnuiesc să primească cadouri din partea părinţilor cu ocazia Zilei Copilului, sărbătorite pe 1 Iunie, mai arată studiul.

De asemenea, 83% dintre părinţi declară că se implică în mare şi foarte mare măsură în alimentaţia copiilor.

Referitor la diferitele obiceiuri de consum ale copiilor, 78% dintre părinţii intervievaţi menţionează faptul că micul dejun este luat de copiii lor aproape în fiecare zi. Cei care sar cel mai adesea peste prima masă a zilei sunt adolescenţii între 13-15 ani (70%).

Copiii şi adolescenţii adoră sucurile carbogazoase, 50% obişnuind să le consume de câteva ori pe săptămână, dintre care 7% zilnic sau aproape zilnic.

Conform informaţiilor oferite de părinţi 94% dintre copii obişnuiesc să consume fructe proaspete săptămânal, cei mai mulţi dintre aceştia zilnic sau aproape zilnic (52%), în special cei cu vârste până în 3 ani (80%). Comparativ cu cercetarea din 2021, este îngrijorător faptul că a crescut numărul părinţilor care susţin că fructele proaspete nu sunt consumate de copiii lor în fiecare zi, a mai stabilit studiul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici