SUA. Un actor cunoscut a murit în urma unui accident rutier

Actorul Treat Williams a murit în urma unui accident rutier produs în Vermont, lovit de o maşină, a anunţat agentul său, citat de Reuters.

4325 afișări
Imaginea articolului SUA. Un actor cunoscut a murit în urma unui accident rutier

SUA. Un actor cunoscut a murit în urma unui accident rutier

Actorul, cunoscut pentru rolurile sale din Hair şi Everwood, a murit luni. Agentul Barry McPherson a confirmat că Treat Williams conducea o motocicletă care a fost implicată într-un accident în Dorset, Vermont. Williams avea 71 de ani.

Jacob Gribble, şeful pompierilor din Dorset, a spus că Williams a fost singura persoană rănită în accident, a anunţat revista People. Actorul a fost transportat pe calea aerului la un spital din Ticonderoga, New York.

Williams a debutat în filmul Hair din 1979. De asemenea, el a jucat în Everwood, în rolul unui neurochirurg care şi-a mutat familia din New York în Colorado.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici