Submarin homemade pentru transportul cocainei, prins în Spania

  • Un submarin homemade a fost găsit de către poliţiştii din Málaga într-un depozit industrial din oraş.
  • Acesta putea transporta până la două tone de droguri.
  • 52 persoane au fost arestate.
2262 afișări
Imaginea articolului Submarin homemade pentru transportul cocainei, prins în Spania

Submarin pentru droguri FOTO Poliţia din Spania

Planuri date peste cap pentru o grupare de dealeri de droguri din Málaga, Spania. Poliţiştii au găsit submarinul bine ascuns într-un depozit, conform BBC. Acesta fusese construit din fibră de sticlă şi placaje şi era vopsit în albastru.
 
Poliţia a prins 52 de persoane implicate. Oamenii legii au avut şi o captură consistentă de cocaină şi haşiş. 
 
Se crede că submarinul creat special pentru transportul substanţelor interzise nu a fost încă folosit de către traficanţii de droguri. 
 
Nu este primul vehicul de acest fel. În 2019, un submarin încărcat cu peste 2.000 tone de cocaină a fost descoperit în nord-vestul Spaniei. Atunci două persoane au fost arestate. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici