Substanţe interzise, depistate de jandarmi la Vama Veche

Şase persoane aflate la Vama Veche sunt anchetate de poliţişti după ce jandarmii au găsit asupra lor substanţe interzise.

182 afișări
Imaginea articolului Substanţe interzise, depistate de jandarmi la Vama Veche

Potrivit jandarmilor, incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. „În timp ce se aflau într-o misiune de patrulare în staţiunea Vama Veche, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-au autosesizat cu privire la faptul că şase persoane consumau ţigarete conţinând o substanţă vegetală care emana un miros specific, înţepător”, au explicat jandarmii.

În urma controlului corporal, asupra celor şase au fost găsite „ţigarete şi muguri vegetali de culoare verde-gălbui cu miros specific”, au mai anunţat jandarmii.

Persoanelor în cauza le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe interzise. Substanţele respective au fost ridicate în vederea confiscării urmând a fi predate organelor de poliţie abilitate a continua cercetările, au precizat jandarmii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici