Suceava: Adolescent cercetat după ce ar fi furat 9.000 de lire sterline din locuinţa unei femei

Un tânăr în vârstă de 17 ani din judeţul Suceava este cercetat de poliţişti, fiind acuzat că a furat 9.000 de lire sterline din locuinţa unui femei care este plecată la muncă în Anglia de aproximativ şase ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

94 afișări
Imaginea articolului Suceava: Adolescent cercetat după ce ar fi furat 9.000 de lire sterline din locuinţa unei femei

Suceava: Adolescent cercetat după ce ar fi furat 9.000 de lire sterline din locuinţa unei femei (Imagine: Tibi Bologh / Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o femeie de 71 de ani din localitatea Frătăuţii Noi a reclamat, miercuri, la Poliţie, că din locuinţa fiicei sale, plecată de şase ani la muncă în Anglia, a dispărut suma de 9.000 de lire sterline dintr-o cutie în care se aflau 20.000 de lire sterline.

Poliţiştii au stabilit că, miercuri dimineaţă, femeia a plecat din locuinţa fiicei sale la Rădăuţi, iar când s-a întors a găsit uşa locuinţei deschisă, iar în interior a observat bunuri răscolite şi împrăştiate.

Femeia a sesizat că dintr-o cutie aflată în dormitor au dispărut 9.000 de lire sterline.

În urma investigaţiilor, oamenii legii au stabilit că suspectul în acest caz este un tânăr de 17 ani din comuna Frătăuţii Noi, cercetat în prezent pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici