Suceava: Bărbat care a înşelat o femeie prin metoda "Accidentul", prins în flagrant şi arestat

Un bărbat de 34 de ani din comuna suceveană Adâncata a fost arestat de Judecătoria Fălticeni, fiind acuzat că a înşelat o femeie din Fălticeni căreia i-a cerut 3.000 de euro pentru despăgubirea victimelor unui presupus accident provocat de fiul acesteia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

200 afișări
Imaginea articolului Suceava: Bărbat care a înşelat o femeie prin metoda "Accidentul", prins în flagrant şi arestat

Suceava: Bărbat care a înşelat o femeie prin metoda "Accidentul", prins în flagrant şi arestat (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o femeie de 53 ani, din municipiul Fălticeni, a sesizat, marţi, prin 112 că a fost înşelată prin metoda "Accidentul", iar poliţiştii au dispus măsuri operative ţinând, totodată, în mod permanent legătura cu femeia.

Aceasta a spus că a fost contactată telefonic de un bărbat care i-a spus că fiul ei a fost implicat într-un accident rutier cu victime, solicitând suma de 3.000 euro pentru despăgubirea victimelor şi a mai precizat că a dat unui bărbat suma de 5.700 de lei şi că mai urmează să dea diferenţa până la 3.000 euro.

Poliţia municipiului Fălticeni a constituit o echipă operativă, în vederea realizării flagrantului şi a menţinut legătura telefonică cu femeia, care a prezentat semnalmentele persoanei căreia i-a dat banii.

Poliţiştii au monitorizat zona de întâlnire şi au blocat traseele spre aceasta, iar peste 25 de poliţiştii în civil au participat la realizarea flagrantului.

Femeia a mers în "Parcul Prefecturii" din Fălticeni, unde s-a întâlnit cu un bărbat care corespundea semnalmentelor indicate, fiind reţinut de poliţişti şi dus la sediul Poliţiei.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din comuna suceveană Adâncata, a fost reţinut, miercuri, iar Judecătoria Fălticeni a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Prejudiciul de 5.700 de lei a fost recuperat în totalitate, iar cercetările sunt continuate privind întreaga activitate infracţională a bărbatului, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici