Suceava: Circulaţia rutieră se desfăşoară anevoios

Circulaţia rutieră în judeţul Suceava se desfăşoară anevoios pe drumurile naţionale din cauza ninsorii, dar nu au fost înregistrate blocaje sau opriri ale circulaţiei, a declarat, joi dimineaţă, prefectul de Suceava, Sorin Popescu.

22 afișări
Imaginea articolului Suceava: Circulaţia rutieră se desfăşoară anevoios

Suceava: Circulaţia rutieră se desfăşoară anevoios (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Popescu a spus că pe toate traseele de drumuri naţionale din judeţ se circulă, iar utilajele de deszăpezire acţionează pentru menţinerea drumurilor deschise. Prefectul a arătat că, în noaptea de miercuri spre joi, echipele de intervenţie au ajutat ca mai multe TIR-uri să poată traversa Pasul Mestecăniş, menţionând că nu s-au înregistrat blocaje.

Sorin Popescu a mai spus că în zonele critice unde se formează suluri de zăpadă din cauza vântului, la Cumpărătura şi Ratoş pe DN2 şi Stroieşti pe DN 17, sunt prezente utilaje de deszăpezire care îndepărtează zăpada.

Prefectul a precizat că nu au fost semnalate blocaje nici pe drumurile judeţene din judeţ.

Aeroportul Suceava rămâne în continuare închis traficului până când ninsoarea se va opri, a mai spus Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici