Suceava: Percheziţii la suspecţi de tâlhării şi furturi. Unul din grupurile vizate, format din minori

Peste o sută de poliţişti fac, joi dimineaţă, 12 percheziţii în judeţul Suceava la persoane suspecte de furturi, tâlhării, deţinere de arme de foc şi contrabandă cu produse accizabile, fiind vizate mai multe grupuri, între care unul format din patru minori, condus de un adolescent de 14 ani.

109 afișări
Imaginea articolului Suceava: Percheziţii la suspecţi de tâlhării şi furturi. Unul din grupurile vizate, format din minori

Suceava: Percheziţii la suspecţi de tâlhării şi furturi. Unul din grupurile vizate, format din minori (Imagine: Ionut Vava/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, peste o sută de poliţişti participă la percheziţii pentru identificarea mai multor persoane suspecte de furturi, tâlhării, deţinere de arme de foc şi contrabandă cu produse accizabile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sunt vizate mai multe grupuri infracţionale, între care şi unul din comuna Şcheia, format din patru minori suspecţi de furturi. Trei dintre aceştia au fost identificaţi în urmă cu câteva zile, iar al patrulea a fost identificat joi, el având 14 ani şi fiind liderul grupului.

Acţiunile se desfăşoară cu preponderenţă în localităţile din zona DN 17, pe ruta Suceava - Vatra Dornei, urmând să fie obţinute probe în peste 50 de furturi, cinci tâlhării, contrabandă şi infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici