Suceava: şoferul care a lovit doi pietoni este minor. El a fugit de la locul producerii accidentului

Şoferul care în localitatea suceveană Pătrăuţi a scăpat maşina de sub control şi a lovit doi pietoni aflaţi pe trotuar are 17 ani şi nu deţine permis de conducere. Adolescentul a fugit pe un deal şi a fost găsit de poliţişti la o distanţă de aproximativ 1,5 kilometri de locul producerii accidentului

947 afișări
Imaginea articolului Suceava: şoferul care a lovit doi pietoni este minor. El a fugit de la locul producerii accidentului

Suceava: şoferul care a lovit doi pietoni este minor. El a fugit de la locul producerii accidentului

Accidentul a avut loc la prânz, în localitatea suceveană. Potrivit IPJ Suceava, imediat după producerea accidentului, şoferul şi un însoţitor au fugit pe un deal. Fugarii au fost găsiţi la aproximatvi 1,5 kilometri distanţă.

Poliţiştii au stabilit că şoferul este un tânăr de 17 ani din comuna Pătrăuţi care nu are permis de conducere. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Reprezentanţii ISU Suceava au anunţat că pietonii, ambii în vârstă de 19 ani, au fost răniţi grav şi au ajuns la spital.

Este vorba despre un băiat şi o fată. Drumul pe care s-a produs accidentul era uscat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
tânăr,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici