Surpriza unei femei din Galaţi: a comandat un iPhone 11 şi a primit o cutie cu şuruburi. Cum a răspuns magazinul reclamaţiilor

  • O femeie din Galaţi a comandat online un iPhone 11, de 6.700 de lei, de la Flanco
  • Când a deschis cutia, femeia a descoperit în cutie şuruburi. Nici urmă de telefon
  • "Produsul a plecat sigilat din depozit, lucru verificat şi pe camerele din depozit" spune Flanco
1239 afișări
Imaginea articolului Surpriza unei femei din Galaţi: a comandat un iPhone 11 şi a primit o cutie cu şuruburi. Cum a răspuns magazinul reclamaţiilor

O femeie din Galaţi a avut o surpriză mare când i-a venit acasă noul telefon. A descoperit chiar când posta pe net.

Autorităţile au confirmat plângerea femeii din Galaţi păcălită când şi-a cumpărat un iPhone. Femeia are 64 de ani şi a comandat de pe net telefonul. A cerut să fie livrat la fiica ei acasă. Când aceasta a deschis cutia, telefonul era de negăsit.
Flanco, compania de la care a fost cumpărat telefonul, a emis un comunicat oficial.

"Produsul a plecat sigilat din depozitul nostru, acest lucru fiind verificat şi pe camerele din depozit. El a ajuns la client sigilat, prin intermediul curierului. Deşi vindem zeci de mii de astfel de telefoane nu am mai avut o asemenea problema pana acum", au spus cei de la Flanco. Ei au mai amintit clienţilor că aceştia pot să verifice coletul la primire.
Flanco a mai anunţat că a demarat o anchetă internă.

Din fericire pentru femeie, nu a cheltuit nimic. Prima rată urma să o plătească la finalul lunii.

Elena Pepene, femeia pagubită: A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul. A intrat în casă, curierul a plecat. Când să desfacă cutia, ce a găsit? A găsit şuruburi, nituri. Vă spun sincer, a început să râdă şi poliţia de ceea ce a văzut în cutie. Mie nu mi-a venit să râd.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici