Surse israeliene: trei comandanţi Hamas au fost ucişi în Gaza

Trei comandanţi Hamas au fost ucişi în timpul operaţiunilor militare din Gaza, au anunţat oficiali din Israel.

450 afișări
Imaginea articolului Surse israeliene: trei comandanţi Hamas au fost ucişi în Gaza

Surse israeliene: trei comandanţi Hamas au fost ucişi în Gaza

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Forţelor de Apărare ale Israelului (IDF). Aceştia susţin că trei comandanţi Hamas au fost ucişi în timpul operaţiunilor terestre din Gaza.

De asemenea, avioanele de vânătoare dirijate de IDF şi de Autoritatea israeliană pentru valori mobiliare i-au vizat pe luptătorii şi infrastructura Hamas din regiune.

Trupele israeliene au găsit un „depozit de arme", care a fost „lovit" de un avion al IDF, mai scrie în comunicatul militarilor israelieni.

„Operaţiunile terestre din Fâşia Gaza continuă. IDF şi AIS au ucis alţi trei comandanţi ai organizaţiei teroriste Hamas. Trupele IDF continuă să opereze în Fâşia Gaza, dirijând avioanele pentru a lovi teroriştii, infrastructura teroristă şi localizând arme şi echipamente militare", a precizat IDF, potrivit Sky News.

Sursa menţionată nu a spus în ce parte a Fâşiei Gaza au avut loc loviturile şi uciderea celor trei comandanţi Hamas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gaza,
hamas,
comandanţi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici