Suspectul dublei crime din Iaşi a fost prins în Italia

  • Suspectul principal al dublei crime din Iaşi, Ahmed Sami El Bourkadi, a fost prins, marţi, în Italia.
  • Pe numele lui, magistraţii Tribunalului Iaşi au emis un mandat de arestare în lipsă şi a fost dat în urmărire generală.
226 afișări
Imaginea articolului Suspectul dublei crime din Iaşi a fost prins în Italia

Suspectul dublei crime din Iaşi a fost prins în Italia

Prin cooperarea dintre Poliţia Română şi autorităţile din Italia (Poliţia Statală din Italia), a fost localizat suspectul dublei crime din Iaşi.

Ahmed Sami El Bourkadi a fost localizat şi reţinut în Roma.

Magistraţii Tribunalului Iaşi au dispus arestarea în lipsă a unui cetăţean marocan, Ahmed Sami El Bourkadi , principalul suspect în cazul dublei crime din Iaşi: o tânără şi iubitul ei, de origine marocană, ambii studenţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi.

Jiynah Youssef, cetăţean marocan, şi iubita lui, Ioana-Vanesa Burlacu au fost găsiţi morţi, înjunghiaţi de zeci de ori, în locuinţa lor, indiciile fiind că cele două crime au avut loc joi.

Potrivit medicului şef UPU SMURD, Diana Cimpoeşu, Ahmed Sami El Bourkadi a fost la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi în data de 9 decembrie, după ce ar fi comis crimele, pentru că avea şi el o plagă tăiată la mâna dreaptă. A primit tratatament în urgenţă şi la chirurgie plastică, apoi a plecat acasă cu recomandări.

Ioana Vanesa Burlacu şi iubitul ei din Maroc, Youssef Ajniyah, ambii studenţi la UMF Iaşi au fost înjunghiaţi de mai multe ori, în vila în care locuiau, iar principalul suspect este Ahmed Sami El Bourkadi, un cunoscut al celor doi, fiindu-le coleg la facultate. Deocamdată nu se cunoaşte motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici