Sute de persoane au fost evacuate în Ploieşti după găsirea unei bombe din al Doilea Război Mondial

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate luni în Ploieşti după găsirea unei bombei din cel de-al Doilea Război Mondial.

6532 afișări
Imaginea articolului Sute de persoane au fost evacuate în Ploieşti după găsirea unei bombe din al Doilea Război Mondial

Sute de persoane au fost evacuate în Ploieşti după găsirea unei bombe din al Doilea Război Mondial

ISU Prahova anunţă că s-a luat decizia evacuării unui supermarket şi a 4 magazine vecine în vederea începerii operaţiunilor de ridicare a bombei.

„Circa 200 persoane au fost evacuate din Kaufland şi circa 100 din celelalte 4 magazine vecine”, au spus reprezentanţii ISU.

O bombă de aviaţie de 200 de kilograme a fost găsită în Ploieşti. La faţa locului a fost chemată unitatea specială de intervenţii pentru ridicarea acesteia. Potrivit ISU Prahova, bomba de aviaţie din al Doilea Război Mondial a fost găsită în apropierea Bulevardului Republicii din Ploieşti.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială specializată în intervenţii pirotehnice.

Zona este izolată, au anunţat reprezentanţii ISU Prahova. Pentru că bomba nu poate fi detonată la faţa locului, s-a solicitat un echipaj specializat pentru ridicarea acesteia de la Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenta Ciolpani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici