Tânăr de 18, audiat în cazul cocktailuri-lor Molotov găsite lângă sediul PSD Timişoara

Un tânăr de 18 ani, din judeţul Timiş, bănuit că a aşezat mai multe sticle incendiare în apropierea sediului PSD Timişoara, este audiat vineri la Poliţie. Acesta este cercetat pentru ameninţare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

570 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 18, audiat în cazul cocktailuri-lor Molotov găsite lângă sediul PSD Timişoara

Tânăr de 18, audiat în cazul cocktailuri-lor Molotov găsite lângă sediul PSD Timişoara

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că principalul suspect că a aşezat joi cocktailuri Molotov lângă sediul PSD Timişoara a fost prins.

”În ceea ce priveşte ameninţarea de la sediul PSD din Timişoara, în urma cercetărilor efectuate a fost identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind cercetat în libertate. A fost condus la audieri”, a spus Aurora Voicilă.

Reprezentanţii PSD Timiş solicită să fie luate măsuri, astfel încât incidente de acest fel să nu mai aibă loc.

”Aştept să văd concluzia finală a Inspectoratului de Poliţie Timiş. Aştept măsurile, clar trebuie descurajate astfel de acţiuni”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş.

Ancheta a început după ce mai multe sticle incendiare au fost găsite în apropierea sediului PSD Timişoara. Două dintre acestea s-au spart din cauza căldurii.

”Condamn acest incident. În Timişoara nu am avut parte de astfel de evenimente. Sunt ferm convins că este un incident izolat, am sesizat organele abilitate, Poliţia, şi sunt ferm convins că îşi vor face treaba şi vor şi descoperi cine a provocat un astfel de incident, astfel încât să descurajăm continuarea acestor evenimente”, declara, joi, Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici