Tânăr din Timişoara, prăbuşit cu parapanta

Un turist din Timişoara în vârstă de 37 de ani a fost rănit, sâmbătă, după ce a căzut cu parapanta de la zece metri, în satul Clopotiva din judeţul Hunedoara, el fiind preluat de Ambulanţă.

2951 afișări
Imaginea articolului Tânăr din Timişoara, prăbuşit cu parapanta

BREAKING: Tânăr din Timişoara, prăbuşit cu parapanta

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, Călin Dumitrescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că parapantistul a căzut, sâmbătă, în satul Clopotiva din comuna Râu de Mori, judeţul Hunedoara.

"La Clopotiva, unde se fac zboruri cu parapanta, avem un parapantist de 37 de ani căzut de la aproximativ 10 metri înălţime. Pacientul este preluat de echipajul SAJ conştient, cooperant. La o primă evaluare, prezintă un traumatism toracic şi de coloană lombară, cu parestezii la nivelul membrelor superioare şi inferioare. Pacientul este stabil hemodinamic şi respirator. Va fi transportat la UPU pentru investigaţii de specialitate. A fost cădere lină, nu a fost cădere bruscă, era cu parapanta deschisă, la locul de decolare, de unde decola, nu ştie nici el exact ce s-a întâmplat", a spus Dumitrescu.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Hunedoara.

Urmează să se stabilească împrejurările în care a căzut bărbatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici