Tânăr împuşcat în picior după ce a fost prins la furat şi urmărit de poliţiştii bucureşteni

Un tânăr de 20 de ani a fost împuşcat în picior de poliţişti, iar un altul a reuşit să fugă, după ce au fost prinşi, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce furau scule profesionale dintr-o maşină parcată pe Calea Giuleşti, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

533 afișări
Imaginea articolului Tânăr împuşcat în picior după ce a fost prins la furat şi urmărit de poliţiştii bucureşteni

Tânăr împuşcat în picior după ce a fost prins la furat şi urmărit de poliţiştii bucureşteni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în jurul orei 2.00, după ce proprietarul maşinii parcate pe Calea Giuleşti i-a văzut pe cei doi tineri când îi luau din maşină sculele profesionale şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului în momentul în care cei doi tineri plecau cu o maşină şi, pentru că nu au oprit, au plecat în urmărirea lor.

"Suspecţii au plecat cu un Audi, iar echipaje de poliţişti de la Secţia 20 şi de la Poliţia Rutieră i-au urmărit pe Calea Giuleşti. La un moment dat, cei doi au abandonat maşina şi au continuat să fugă. Un poliţist a tras patru focuri de avertizare în plan vertical, cu somaţie, şi unul în plan orizontal, la nivelul picioarelor", a declarat Diana Sarca.

Unul dintre cei doi tineri, în vârstă de 20 de ani, a fost împuşcat, fiind este rănit la gamba piciorului drept. Acesta a fost dus la spital pentru investigaţii medicale, fiind în afara oricărui pericol.

Celălalt tânăr care a reuşit să scape este căutat de poliţişti.

Tânărul de 20 de ani va fi cercetat pentru furt calificat, conducere fără permis, dar şi pentru că maşina avea numere false de înmatriculare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici