Tânără de 26 de ani, acuzată de abandon de familie. Copiii ei au fost găsiţi pe un câmp

O tânără de 26 de ani este audiată de Poliţia Botoşani, fiind acuzată că şi-a abandonat cei doi copii într-o locuinţă, după ce nu a mai reuşit să achite chiria. Cei doi copii de 4 şi 6 ani au fost găsiţi singur, pe un câmp.

175 afișări
Imaginea articolului Tânără de 26 de ani, acuzată de abandon de familie. Copiii ei au fost găsiţi pe un câmp

Tânără de 26 de ani, acuzată de abandon de familie. Copiii ei au fost găsiţi pe un câmp

Poliţiştii botoşăneni au identificat, luni, o femeie de 26 de ani, acuzată de abadon de familie, după ce şi-ar fi lăsat cei doi copii de 4 şi 6 ani singuri, într-o locuinţă din comuna Ungureni.

Copiii le-au povestit autorităţilor că au plecat de acasă sâmbătă, după ce au fost lăsaţi singuri acasă. Se pare că micuţii au fost lăsaţi singuri după ce părinţii nu au putut plăti chiria locuinţei în care stăteau.

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie. Mama acestora a fost identificată, are 26 de ani şi este din comuna Băluşeni. Femeia a fost condusă la sediul poliţiei pentru audieri”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani Botosani.

Copiii, în vârstă de 4 şi 6 ani, au fost internaţi într-un centru pentru minori al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia a Copilului Botoşani, instituţie care, la rândul ei, a declanşat o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici