Tânărul care a accidentat patru persoane la Caransebeş a fost arestat preventiv - VIDEO

Tânărul care duminică după-amiază a intrat cu maşina pe pista Aeroportului Caransebeş în timpul unui concurs de motociclism şi a lovit patru persoane din public a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Reşiţa.

64 afișări
Imaginea articolului Tânărul care a accidentat patru persoane la Caransebeş a fost arestat preventiv - VIDEO

Tânărul care a accidentat patru persoane la Caransebeş a fost arestat preventiv (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Tânărul Cristian Ungur a fost prezentat, luni după-amiază, Judecătoriei Reşiţa cu propunerea de arestare preventivă, după ce a fost audiat şi duminică de către poliţiştii de la Caransebeş, cât şi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

Avocatul acestuia, Gheorghe Ciulei, a declarat, imediat după pronunţarea hotărârii magistraţilor, că va ataca decizia cu recurs.

Ciulei a spus că se aştepta la decizia de luni a judecătorilor, dată fiind expunerea mediatică excesivă a acestui caz.

Avocatul a anunţat că va cere "o reconstituire" a celor întâmplate duminică la cursa de motociclism viteză de la Caransebeş. În plus, el va solicita şi audierea unor noi martori aleşi dintre spectatorii cursei de duminică, aţii decât cei răniţi de clientul său.

"Starea clientului meu este bună. Este conştient de ce-a făcut, s-a limpezit din băutură", a spus avocatul Gheorghe Ciulei.

În încheierea declaraţiei date presei la ieşirea din sala de judecată, Ciulei a criticat modul în care media a prezentat cazul clientului său, precum şi mai mulţi invitaţi ai posturilor de ştiri care au emis opinii în legătură cu evenimentul de duminică.

Video Stirileprotv.ro

Cristian Alexandru Ungur a fost reţinut, duminică, pentru vătămare corporală gravă (o faptă), loviri sau alte violenţe (trei fapte), conducere a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică în sânge mai mare de 0,80 miligrame la mie şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, după ce, în jurul orei 15.00, tânărul, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, a pătruns pe pista de avion din cadrul Aeroportului Caransebeş, unde se desfăşura un concurs de motociclism, şi a lovit patru persoane care au suferit leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare de la cinci până la o sută de zile.

După incident, tânărul a părăsit în mare viteză incinta aeroportului şi s-a îndreptat spre o localitate din imediata apropiere a acestuia. Ulterior, însă, acesta s-a prezentat la Poliţie, arată sursa citată.

Tânărului i-au fost recoltate probe biologice, rezultatele acestora, date publicităţii luni, arătând că acesta avea o alcoolemie de peste doi la mie la momentul evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici