Tânărul suspectat că l-a adăpostit pe bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist, reţinut

Tânărul suspectat că l-a adăpostit pe Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist în Timiş, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a lovit iubita şi a ameninţat un bărbat cu care bănuia că este înşelat.

3283 afișări
Imaginea articolului Tânărul suspectat că l-a adăpostit pe bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist, reţinut

Tânărul suspectat că l-a adăpostit pe Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist, reţinut

Tânărul de 31 de ani suspectat că l-a adăpostit pe Marcel Ionel Lepa a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 3 Timişoara pentru 24 de ore, fiind acuzat că a lovit o femeie de 27 de ani, în faţa unei societăţi comerciale din Timişoara.

Acesta va fi prezentat, joi, Pachetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Bărbatul este cercetat pentru lovire şi alte violenţe şi pentru ameninţare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre tânărul suspectat că l-a adăpostit pe Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist în Timiş, iar femeia lovită este iubit suspectului.

De asemenea, tânărul a ameninţat şi un bărbat cu care credea că a avut o legătură femeia.

Un poliţist în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

Conform oamenilor legii, poliţiştii din cadrul IPJ Timiş se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internaţională. Aceştia l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin. Poliţiştii, unii îmbrăcaţi în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat faţă în faţă cu poliţistul pe care l-a împuşcat. Acesta ar fi fost atins de două gloanţe în zona pieptului şi a gâtului, iar echipajul medical sosit la faţa locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Ulterior, ceilalţi colegi ai poliţistului au pornit în căutarea suspectului, iar bărbatul a intrat într-o curte din localitate, de unde a încercat să fure o maşină. Nu a reuşit, pentru că un poliţist l-a ajuns din urmă şi a tras mai multe focuri de armă asupra suspectului, reuşind să-l rănească în zona umărului. Bărbatul însă a fugit.

Marcel Ionel Lepa a fost prins marţi dimineaţa de către oamenii legii.

Taguri:
suspect,
reţinere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici