Ţara în care este acceptată o escapadă, fără ca partenera sau partenerul să poată cere divorţul

În China, înşelarea nu este un motiv suficient pentru a solicita separarea în cuplu.

4652 afișări
Imaginea articolului Ţara în care este acceptată o escapadă, fără ca partenera sau partenerul să poată cere divorţul

Ţara în care este acceptată o escapadă, fără ca partenera sau partenerul să poată cere divorţul

Înşelarea de către unul dintre soţi nu este un motiv suficient pentru a solicita divorţul în China.

Prevederile legate de adulter au fost stabilite de înalta instanţă provincială din Shandong, interpretând prevederile Partidului Comunist.

Astfel, o escapadă este acceptată de lege, doar o lungă convieţuire cu iubitul poate determina condiţiile despărţirii.

Norma a fost publicată pe contul oficial al provinciei, amintindu-se despre amănuntul conform căruia Codul Civil al Partidului Comunist consideră „bigamia sau convieţuirea cu ceilalţi” drept condiţie legală pentru divorţ şi ulterioare despăgubiri, dar că simpla dobândire a dovezilor unei trădări în cuplu de către unul dintre soţi nu îndeplineşte această condiţie.

Cifrele arată că, în 2000, 0,96 de cupluri s-au separat la fiecare 1000 de locuitori în toată ţara, raportul crescând la crescând la 3,36 în 2019.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici