Târgul de Crăciun din Sibiu va avea loc. Accesul se va face pe baza certificatului verde

Târgul de Crăciun din Piaţa Mare din Sibiu se va deschide în acest an în 26 noiembrie, iar accesul se va face pe baza certificatului verde, au anunţat joi organizatorii.

3183 afișări
Imaginea articolului Târgul de Crăciun din Sibiu va avea loc. Accesul se va face pe baza certificatului verde

Târgul de Crăciun din Sibiu va avea loc. Accesul se va face pe baza certificatului verde

„În mod normal, în weekendul cae urmează ar fi fost începutul, n-a fost posibil anul acesta. Pentru un astfel de eveniment pregătirile durează câteva săptămâni, iar în perioada când trebuiau să înceapă, lucrurile nu arătau prea bine din punct de vedere al pandemiei şi a fost clar că mai trebuie să aşteptăm. Între timp, am amânat deschiderea pentru 26 noiembrie, fapt ce ne-a permis să vedem şi o evoluţie mai bună a cazurilor, să vedem ce restricţii există şi în funcţie de acestea, ce putem organiza”, a declarat Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun.

Acesta spune că târgurile pot fi organizate cu respectarea a două condiţii: acces pe bază de certificat verde şi o limitare a publicului la 30% din capacitatea spaţiului.

„Am închis perimetrul, am planificat două intrări şi două ieşiri. În funcţie de momentele în care noi ştim că s-ar putea aglomera vom avea mai multe fluxuri de intrare. Am redus numărul de căsuţe cu aproximativ 30 la sută şi am crescut spaţiile disponibile. Unele elemente au fost eliminate, care ocupau mult spaţiu, precum trenuleţul pentru copii, era foarte frumos, dar lua mult spaţiu, şi o pistă de karting. Câţiva vizitatori vor avea ceva mai puţin de văzut, dar pentru restul va fi mai mult spaţiu”, a spus Andrei Drăgan.

Conform acestuia, au fost menţinute roata paronamică, patinoarul, bradul mare şi proiecţiile de pe clădirile din Piaţa Mare.

„Nu vom avea în schimb concerte, sunt interzise în spaţii care nu sunt destinate concertelor. (...) Vom avea muzică ambientală”, a mai spus organizatorul. Târgul de Crăciun nu a fost organizat anul trecut la Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici