Târgul internaţional de universităţi RIUF are loc în acest weekend, la Bucureşti

The Romanian International University Fair (RIUF), cel mai mare târg de universităţi străine din România, are loc în acest weekend la Sala Palatului, în Bucureşti.

451 afișări
Imaginea articolului Târgul internaţional de universităţi RIUF are loc în acest weekend, la Bucureşti

Târgul internaţional de universităţi RIUF are loc în acest weekend, la Bucureşti (Imagine: Hepta)

Peste 95 de universităţi şi instituţii de învăţământ din 15 ţări îşi prezintă oferta educaţională în acest weekend la RIUF, la Sala Palatului, între orele 10:00 - 17:00 sâmbăta şi 10:00 - 14:00 duminica.

University of Bristol, University of Nottingham, University of Sheffield, University of Birmingham şi Rotterdam School of Management, Erasmus University sunt doar cateva dintre acestea.

De asemenea, vor avea loc şi peste 33 de workshop-uri, seminarii si informatii despre fondurile de burse diponibile în Marea Britanie, SUA şi Olanda.

Târgul va mai avea loc la Cluj-Napoca în 22 martie, la Sala Polivalenta, şi la Braşov pe 24 martie, la Aro Palace Hotel.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici