Tăriceanu merge vineri la DNA Braşov, fiind citat ca martor într-un dosar de corupţie

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că se va prezenta vineri la DNA Braşov, în calitate de martor, într-un dosar de corupţie.

1182 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu merge vineri la DNA Braşov, fiind citat ca martor într-un dosar de corupţie

Tăriceanu merge vineri la DNA Braşov, fiind citat ca martor într-un dosar de corupţie (Imagine Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Preşedintele Senatului a precizat, joi, într-un comunicat de presă, că a fost invitat telefonic la audiere, în calitate de martor, în dosarul 259/p/2015.

"Doresc să aduc la cunoştinţa presei că, în respect pentru reglementările legale privind confidenţialitatea anchetei, nu voi face declaraţii nici la sosirea şi nici la plecarea din sediul DNA. Totodată, doresc să fac cunoscut faptul că informaţia legată de prezenţa mea la DNA Braşov era cunoscută doar de subsemnatul şi de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic", mai precizează Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a mai spus că, de regulă, informează cu promptitudine presa despre activităţile sale de interes public, aşa cum poate fi apreciată prezenţa sa la DNA în calitate de martor.

"De această dată, în mod premeditat, am ţinut strict secretă această informaţie pentru a verifica dacă lucrătorii DNA scurg informaţii confidenţiale către presă. Cu puţină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: ”Este adevărat că aţi fost invitat la DNA Braşov ?”. Q.E.D., aşa că am hotărât să dau publicităţii acest comunicat", mai spune Tăriceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici