Ţările din Europa nu mai angajează români. Asia şi America deschid robinetul de joburi

Dacă tot mai multe ţări europene, care se confruntă cu criza datoriilor sau care nu mai vor imigranţi din România, închid uşa în nas muncitorilor, una dintre soluţii pentru cei care vor să câştige bani în străinătate ar putea fi ţările din Asia sau America.

850 afișări
Imaginea articolului Ţările din Europa nu mai angajează români. Asia şi America deschid robinetul de joburi

Ţările din Europa nu mai angajează români. Asia şi America deschid robinetul de joburi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit celui mai nou studiu al companiei de resurse umane Manpower, privind perspectivele de angajare, angajatorii din Brazilia, ţările asiatice, dar şi Noua Zeelandă raportează cele mai puternice planuri de angajare la nivel global şi afirmă că vor menţine un ritm robust în ceea ce priveşte recrutarea de personal.

Mai aproape de noi, Bulgaria pare să se descurce mai bine decât România, dar şi Turcia, angajatorii din cele două ţări susţinând că au intenţii serioase de a face recrutări de personal în ultimele luni ale anului.

De partea cealaltă, porţile către Grecia şi Italia s-au închis, situaţie de înţeles având în vedere problemele financiare cu care se confruntă cele două state europene.

Noul val al crizei i-a făcut inclusiv pe angajatorii din China şi India să-şi reviziuasca în scădere estimările privind încadrările de personal, ca urmare a incertutudinii economice care planează asupra întregii lumi.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici