Ţările în care este cel mai uşor pentru o persoană să se stabilească. Un singur stat din Europa e în top 10

  • Să călătoreşti în străinătate este un lucru, dar să începi o nouă viaţă în străinătate este altceva.
  • Un sondaj de opinie a stabilit care sunt ţările unde este cel mai uşor pentru o persoană să se mute.
36867 afișări
Imaginea articolului Ţările în care este cel mai uşor pentru o persoană să se stabilească. Un singur stat din Europa e în top 10

Cei care s-au mutat în străinătate spun că Bahrain, Emiratele Arabe Unite şi Singapore sunt primele trei locuri unde este relativ uşor să te stabileşti, potrivit unui sondaj realizat de 2022 InterNations în rândul a aproape 12.000 de expaţi din întreaga lume, potrivit CNBC.

InterNations, o comunitate cu 4,5 milioane de membri în 420 de oraşe din întreaga lume, a clasificat locaţiile pe baza a ceea ce numeşte Expat Essentials Index, care ia în considerare evaluările noilor veniţi cu privire la viaţa digitală (cum ar fi accesul la servicii administrative online), locuinţe (accesibilitatea şi uşurinţa de a găsi locuinţe pentru expatriaţi, în special), subiecte administrative (cum ar fi uşurinţa de a deschide un cont bancar local sau de a obţine o viză) şi limba (cum ar fi posibilitatea de a se deplasa fără a fi nevoie să înveţe o nouă limbă sau uşurinţa de a învăţa limba locală).

Bahrain s-a clasat pe locul 1 din 52 de locaţii, potrivit InterNations. Nou-veniţii spun că este uşor să obţină o viză, să găsească o locuinţă, să acceseze serviciile guvernamentale online şi să se deplaseze fără a vorbi limba locală.

Primele 10 ţări în care expatriaţii spun că este uşor să se stabilească:

  1. Bahrain
  2. Emiratele Arabe Unite
  3. Singapore
  4. Estonia
  5. Oman
  6. Indonezia
  7. Arabia Saudită
  8. Qatar
  9. Kenya
  10. Canada

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici