Tarom a anulat 16 zboruri programate pentru luni

Compania Tarom a anulat 11 zboruri programate pentru luni, între orele 15:00 şi 21:00, care se adaugă celor cinci curse anulate între orele 12:00 şi 15:00.

36 afișări
Imaginea articolului Tarom a anulat 16 zboruri programate pentru luni

Tarom a anulat încă cinci zboruri programate pentru luni

"În urma deciziilor luate de autorităţile interne şi internaţionale cu privire la restricţionarea spaţiului aerian, din cauza norului de cenuşă generat de erupţia vulcanului Eyjafjallajokull din Islanda, în afara zborurilor anulate astăzi, 19 aprilie 2010, până în ora 15:00 Tarom anulează şi următoarele zboruri, până la ora 21:00 (ora locală Bucureşti):

- Bucureşti-Veneţia-Bucureşti

- Bucureşti-Bruxelles-Bucureşti

- Bucureşti-Riga-Bucureşti

- Bucureşti-Iaşi-Bucureşti

- Bucureşti-Salonic-Bucureşti

- Bucureşti-Sofia-Bucureşti

- Bucureşti-Chişinău-Bucureşti

- Bucureşti-Bacău-Bucureşti

- Bucureşti-Suceava-Bucureşti

- Bucureşti-Iaşi-Bucureşti

- Bucureşti-Târgu Mureş-Bucureşti"

Reprezentanţii companiei recomandă pasagerilor afectaţi de această situaţie să contacteze agenţiile emitente şi agenţiile Tarom pentru reprogramarea călătoriei sau rambursarea contravalorii biletului.

Anterior, Tarom a anulat cinci zboruri programate pentru luni, de la Bucureşti către Paris, Lyon, Munchen, Cluj-Napoca şi Timişoara, toate cu retur. Cursele urmau să aibă loc între orele 12:00 şi 15:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici