Tarom anulează patru curse, restul zborurilor fiind operate în regim normal

Tarom va anula miercuri patru curse din Bucureşti spre Sibiu-Munchen, Frankfurt, Londra şi Munchen, cu retur, iar restul zborurilor vor fi operate în regim normal.

38 afișări
Imaginea articolului Tarom anulează patru curse, restul zborurilor fiind operate în regim normal

Tarom anulează marţi patru curse, restul zborurilor fiind operate în regim normal (Imagine: Mediafax Foto)

Cele patru zboruri au fost anulate în urma deciziilor luate de autorităţile interne şi internaţionale cu privire la restricţionarea spaţiului aerian, din cauza norului de cenuşă generat de erupţia vulcanului Eyjafjallajokull din Islanda.

"Modificările ulterioare vor fi anunţate în timp util de către compania Tarom. Pasagerii afectaţi de această situaţie sunt rugaţi să contacteze agenţiile emitente şi agenţiile Tarom pentru reprogramarea călătoriei sau rambursarea contravalorii biletului achitat", se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit companiei, în funcţie de deciziile luate de către autorităţile interne şi internaţionale cu privire la restricţiile spaţiului aerian, programul curselor operate de Tarom va mai putea suferi modificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici