Tarom revine la orarul normal de zbor către Tel Aviv

Compania Tarom a anunţat miercuri că zborurile dinspre şi către Tel Aviv vor fi operate conform orarului normal de zbor, inclusiv cursa de miercuri, aeronava către Israel urmând să decoleze la ora 20:55, iar cea din Tel Aviv va zbura spre Bucureşti de la ora 00:30.

166 afișări
Imaginea articolului Tarom revine la orarul normal de zbor către Tel Aviv

Tarom revine la orarul normal de zbor către Tel Aviv (Imagine: Petrica Tanase/ Mediafax Foto)

Tarom menţionează că pasagerii au posibilitatea să modifice fără penalizări datele de călătorie, dar şi să solicite restituirea costurilor pentru bilet dacă au anulat călătăria.

Tarom a anuţat marţi seara anularea cursei RO 153/4 Bucureşti - Tel Aviv - Bucureşti, "pentru că nu putea fi operată în siguranţă".

"Ca urmare a mesajelor primite din partea autorităţilor de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv-Bucureşti din data de 22.07.2014 a fost anulată pentru că nu putea fi operată în siguranţă", a anunţat Tarom într-un comunicat.

Pasagerii cursei Tarom Bucureşti-Tel Aviv-Bucureşti care a fost anulată beneficiază de asistenţă, a asigurat compania.

Marţi seara, Agenţia europeană pentru siguranţa aeriană (AESA) a recomandat companiilor europene să evite cursele aeriene spre Israel până la stabilizarea situaţiei, din cauza riscului unor atacuri cu rachetă.

AESA a luat această decizie după un atac cu rachete care a avut loc în apropierea aeroportului din Tel Aviv.

Anterior, companiile aeriene Air France, Lufthansa, Delta, Air Canada, EasyJet au decis, de asemenea, suspendarea zborurilor spre Israel

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici