Tatăl românului ce şi-a ucis concubina în Spania spune că fiul său ar fi fost agresat de aceasta

Tatăl românului din Spania care şi-a ucis concubina susţine că fiul său i-ar fi povestit că nu se mai înţelegea cu tânăra, că existau scandaluri şi că aceasta, împreună cu mama şi sora sa, l-ar fi agresat, inclusiv în dimineaţa crimei, astfel că bărbatul şi-a strangulat iubita cu un cordon.

81 afișări

Familia bărbatului suspectat că şi-a ucis concubina în Spania locuieşte în Copşa Mică, judeţul Sibiu, şi povesteşte că cei doi erau împreună de mai mulţi ani, iar fetiţa de trei ani ar fi a lor.

În plus, familia bărbatului spune că acesta era în Spania de un an şi jumătate şi locuia împreună cu concubina sa, dar şi cu mama şi sora acesteia.

"Locuiau acolo toţi împreună. Dorel ne-a povestit că nu se mai prea înţelegea cu Viorela, iar scandalurile erau la ordinea zilei. Duminică seara au fost în oraş şi când s-au întors Viorela cu mama ei şi cu soră-sa au sărit la el să-l bată, i-au dat cu lustra în cap. Luni dimineaţă, povestea s-a repetat şi, când au vrut să-l bată, Dorel a luat un cordon şi a strâns-o de gât", a declarat Dorel Marcu, tatăl bărbatului.

Familia suspectului mai povesteşte că i-a cerut tânărului să cheme Poliţia, dar acesta a spus că, dacă autorităţile vin la uşa sa, se va arunca de la etaj.

De teamă să nu se omoare şi el sau să nu mai comită o altă faptă, tatăl tânărului a alertat autorităţile din România.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, Dorel Marcu a contactat, luni, reprezentanţii instituţiei pentru a le anunţa că fiul său, care se numeşte tot Dorel Marcu şi care locuieşte în Spania, l-a contactat prin messenger şi i-a povestit că şi-a omorât concubina.

"Bărbatul a relatat că fiul său i-a povestit că şi-a ucis concubina, iar prin webcam i-a arătat cadavrul, care avea leziuni în zona gâtului. Imediat colegul nostru a luat legătura cu Interpolul şi cu Ambasada din Madrid. Discuţiile au durat aproximativ 20 de minute şi alte zece minute le-au fost necesare autorităţilor să ajungă la domiciliul românului. Autorităţile au ajuns cu câteva minute înainte de a ajunge sora victimei - o minoră de 13-14 ani - care nu era acasă şi pe care autorul a ameninţat-o că o va omorî. Cred că acest lucru i-a salvat viaţa minorei", a declarat marţi Luciana Balteş.

Potrivit sursei citate, martoră la uciderea tinerei de 19 ani a fost fiica acesteia, în vârstă de trei ani.

"Victima - Viorela Moldovan - avea o fetiţă de trei ani, a cărei paternitate nu era stabilită. Fetiţa era în Spania împreună cu mama şi concubinul acesteia şi a fost martoră la uciderea tinerei de 19 ani", a declarat Luciana Balteş.

Poliţiştii sibieni spun că nici suspectul şi nici victima nu au avut probleme cu legea cât au fost în ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici