Tatuatorii de la un salon din Bucureşti au donat banii de pe tatuaje pentru un copil cu autism

  • Mai mulţi artişti tatuatori de la un salon din Bucureşti au strâns bani pentru un copil cu autism.
  • Clienţii au dat buzna în salon şi nici nu au mai simţit durerea acelor.
  • Un tatuaj care acoperă braţul poate ajunge şi la 700 euro.
169 afișări
Imaginea articolului Tatuatorii de la un salon din Bucureşti au donat banii de pe tatuaje pentru un copil cu autism

Tatuatorii de la un salon din Bucureşti au donat banii de pe tatuaje pentru un copil cu autism

Băieţii desenaţi şi coloraţi fac şi fapte bune. Probabil eşti şi tu unul dintre ei si cu siguranţă te-ai săturat sa fii privit ciudat pe stradă.

Putem să spargem gheaţa şi putem scapa şi de stereotipuri.

„Am hotărât să facem o strângere de fonduri. Noi de fiecare data încercăm să facem evenimente, suntem oameni ok, doar suntem oameni coloraţi, este doar o forma de exprimare”, a spus Livia, unul dintre tatuatorii care au participat la acţiunea de strângere de fonduri.

„Vor să meargă în străinătate să facă un tratament cu celule stem din câte am înţeles si ar mai avea nevoie de nişte bani. Încercăm să ajutăm şi noi cât putem”, a mai spus artista.

Clienţii care au trecut pragul salonului de tatuaje zilele acestea, nu ştiau de eveniment, dar atunci când au aflat au fost încântaţi să facă o faptă bună.

„Eu nici măcar nu ştiam de aceasta chestie, dar acum că mi-a spus asta mă face să ofer ceva mai mult“, a spus unul dintre clienţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici