Taximetrist din Harghita, bătut şi ameninţat cu un cuţit de către un client. Filmul atacului

Un bărbat de 40 de ani din Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, a fost lăsat în libertate după ce a bătut un taximetrist şi l-a ameninţat cu un cuţit, cerându-i banii pe care îi are în maşină.

704 afișări
Imaginea articolului Taximetrist din Harghita, bătut şi ameninţat cu un cuţit de către un client. Filmul atacului

Taximetrist din Harghita, bătut şi ameninţat cu un cuţit de către un client. Filmul atacului

Potrivit Poliţiei Harghita, poliţiştii au primit o sesizare de la un localnic din Miercurea Ciuc că, în timp ce se afla de serviciul de taximetrie în apropierea Staţiei CFR din localitate, 4 persoane i-au cerut să facă o cursă externă, până în comuna Sântimbru.

Ajunşi la destinaţie, cei 4 au încercat să îl păcălească pe taximetrist şi să evite plata cursei, invocând diverse motive.

În cele din urmă, în taxi, pe bancheta din spate, a mai rămas o singură persoană care, potrivit taximetristului, l-a lovit în cap de două ori şi o dată în zona coastelor, după care i-a pus un cuţit la gât spunându-i să-i dea banii pe care îi are asupra sa.

Cei doi au coborât din maşină, moment în care agresorul s-a împiedicat şi a căzut, iar taximetristul a urcat la volan şi a plecat spre Miercurea Ciuc.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc a dispus continuarea cercetărilor cu agresorul în stare de libertate, pentru tentativă la tâlhărie calificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici