Taximetriştii din Capitală, verificaţi de poliţişti şi de inspectorii municipalităţii

Poliţiştii şi inspectorii Primăriei Capitalei fac, miercuri, controale la taximetriştii din zonele Gării de Nord, a Gării de Est şi din alte locuri identificate de autorităţi, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ioana Stancu.

539 afișări
Imaginea articolului Taximetriştii din Capitală, verificaţi de poliţişti şi de inspectorii municipalităţii

Taximetriştii din Capitală, verificaţi de poliţişti şi de inspectorii municipalităţii (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Controalele vizează legalitatea transportului în regim de taxi, fiind verificate atât documentele, cât şi starea tehnică a autovehiculelor.

La acţiune participă peste 20 de echipaje de la Poliţia Rutieră, inspectori de la Registrul Auto Român şi de la Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici