Temperaturi de minus 20 de grade Celsius, la Braşov

Temperaturile în municipiul Braşov au scăzut, miercuri dimineaţa, la minus 20 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai scăzută temperatură înregistrată anul acesta, în următoarele zile vremea urmând să se mai încălzească, atingând minime de minus 11 grade Celsius.

2 afișări
Imaginea articolului Temperaturi de minus 20 de grade Celsius, la Braşov

Temperaturi de minus 20 de grade Celsius, la Braşov

În cursul zilei de miercuri, la Braşov, temperaturile nu vor depăşi minus opt grade Celsius, potrivit Anicăi Fundulea, meteorolog de serviciu la staţia Meteorologică Ghimbav.

"În zilele următoare, până la sfârşitul săptămânii, vremea se va mai încălzi puţin şi va fi în general frumoasă, dar friguroasă. Va persista ceaţa în cursul dimineţilor, cu depunere de chiciură, iar temperaturile se vor încadra între minus 11 grade Celsius şi minus patru grade Celsius", a precizat sursa citată.

La staţia Meteo Fundata, minima termică a ajuns, miercuri dimineaţa, la minus 11 grade Celsius, iar stratul de zăpadă măsoară 38 de centimetri.

Potrivit Centrului Meteorologic Transilvania - Sibiu, pe vârful Postăvaru stratul de zăpadă măsoară 98 de centimetri, iar minima termică înregistrată miercuri dimineaţa a fost de minus opt grade Celsius. În zilele următoare, temperaturile pe masivul Postăvaru se vor încadra între minus nouă şi minus trei grade Celsius.

Până la sfârşitul săptămânii nu va mai ninge, dar iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura din plin de zăpada de pe pârtiile Lupului, Kanzel, Ruia, Pârtia sub Teleferic, Slalom Poiana, Sulinar, Bradul, Drumul Roşu, Stadion.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici