Temperaturi de până la 36 de grade Celsius în weekend

Meteorologii anunţă vreme foarte caldă în acest weekend, în întreaga ţară, cu temperaturi maxime care se vor situa între 27 şi 36 de grade Celsius, potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

27 afișări
Imaginea articolului Temperaturi de până la 36 de grade Celsius în weekend

Temperaturi de până la 36 de grade Celsius în weekend (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, în cursul zilei de vineri, temperaturile maxime vor ajunge până la 35 de grade Celsius, cel mai cald fiind în Muntenia, Banat şi Oltenia.

Prognoza pentru zilele de weekend arată că vremea va continua să se încălzească. Sâmbătă, valorile termice maxime vor fi cuprinse între 27 şi 35 de grade, iar duminică, între 28 şi 36 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici