Temperaturile vor creşte. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Deşi valorile termice vor fi mai ridicate decât în zilele precedente, vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării., informează ANM.

713 afișări
Imaginea articolului Temperaturile vor creşte. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

În cursul zilei cerul va fi mai mult noros şi va ninge în jumătatea de sud-est a teritoriului, iar în Dobrogea, în cea mai mare parte a Moldovei, estul Munteniei, precum şi în Carpaţii de Curbură va fi viscol, rafalele de vânt urmând să atingă 50...60 km/h, iar pe arii restrânse 70...80 km/h. În Dobrogea local se vor menţine depunerile de polei. Intensificări ale vântului vor fi şi în sudul Olteniei şi pe crestele montane, astfel că trecător zăpada va fi spulberată. Noaptea înnorările vor fi temporare şi doar pe arii restrânse vor mai fi ninsori slabe, cu precădere în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 şi -1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -16 şi -8 grade. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea. În cursul zilei vor fi înnorări, iar până în orele amiezii va mai ninge slab.  Noaptea cerul va deveni treptat variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -5 grade, iar cea minimă va fi de -12...-11 grade, mai scăzută în zona preorăşenească până la -14 grade.

JOI

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor creşte uşor, dar se vor menţine sub cele normale în această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 şi 3 grade, iar cele minime între -13 şi -1 grad. Cerul va avea înnorări şi, mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii va ninge în zonele montane, iar în vestul, centrul şi nordul teritoriului vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare, dar şi lapoviţă sau ploaie ce local vor depune polei. Vântul va prezenta intensificări la munte unde, mai ales pe creste, va viscoli şi va spulbera zăpada, dar local şi temporar şi în celelalte zone. Izolat se va forma ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici