Tentativă de omor, la o lună de la divorţ. Femeie înjunghiată de fostul soţ. Starea ei e extrem de gravă

O femeie de 35 de ani din Craiova a fost înjunghiată în scara blocului unde locuieşte de către fostul soţ. Cei doi au divorţat de numai o lună.

1061 afișări
Imaginea articolului Tentativă de omor, la o lună de la divorţ. Femeie înjunghiată de fostul soţ. Starea ei e extrem de gravă

Divorţaţi de numai o lună. O femeie a fost înjunghiată de fostul soţ. Starea ei e extrem de gravă

Potivit Poliţiei Craiova, poliţiştii au fost sesizaţi că în noaptea de vineri spre sâmbătă o femeie de 35 de ani din Craiova a fost înjunghiată de fostul soţ, în scara blocului unde locuieşte.

Femeia a fost dusă la spital, iar la scurt timp după sesizare, la Poliţie s-a prezentat un bărbat de 34 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea faptei respective.

Cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Dolj sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Bărbatul a fost iniţial reţinut, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă la omor.

Surse locale spun că starea femeii este extrem de gravă. Cei doi au divorţat în septembrie şi au împreună un copil.

Taguri:
femeie,
înjunghiată,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici