Teo Trandafir pleacă să se trateze într-o clinică din Viena

Deputatul PDL Teo Trandafir va merge să se trateze într-o clinică din Viena, în prezent ea fiind internată la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută.

46 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir pleacă să se trateze într-o clinică din Viena

Teo Trandafir pleacă să se trateze într-o clinică din Viena (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că Teo Trandafir se simte mai bine şi "este în discuţie plecarea ei la Viena", pentru tratament în altă clinică.

Întrebată de ce ar trebui să plece Teo Trandafir pentru tratament la Viena, Dimulescu a răspuns: "În general, la noi lipsesc multe".

Potrivit showbiz.ro, Teo Trandafir şi-a postat pe contul de Facebook: "Fetele mele dragi, mâine vizitez Viena! Ce să vă aduc?".

Teo Trandafir a fost internată în 6 ianuarie la Spitalul Elias, la secţia de Gastroenterologie, cu diagnosticul pancreatită acută.

Ea ajuns la spital după ce timp de două zile nu s-a simţit bine.

"Mi-au spus că mi-a cedat organismul din cauza stresului şi a oboselii. Am făcut o criză biliară. De două zile nu mă simt bine, nu mai puteam să mănânc, să dorm. De dimineaţă am fost nevoită să merg la spital. Am crezut că o să treacă durerea, dar nu a fost aşa. Doctorii m-au băgat la perfuzii direct, mi-au zis că trebuie să mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, să dorm mai mult. Mi-au spus că trebuie să duc o viaţă mai organizată şi să-mi respect orele de masă şi somn. M-au burduşit cu reţete şi am rămas sub atenţia lor în perioada următoare", declara Teo Trandafir pentru showbiz.ro, după ce a fost internată în spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici