Termoenergetica face reparaţii în Sectorul 3. Locuitorii din 159 de blocuri rămân fără apă caldă timp de cinci zile

  • Furnizarea apei calde pentru 18 puncte termice care alimentează un număr de 159 de blocuri va fi sistată de luni, 23 august, până vineri, 27 august 2021, la ora 22.00.
  • Termoenergetica efectuează lucrări de înlocuire a unor vane (DN 900) şi conducte de termoficare pe Magistrala 2 Sud din Sectorul 3 al Capitalei.
1046 afișări
Imaginea articolului Termoenergetica face reparaţii în Sectorul 3. Locuitorii din 159 de blocuri rămân fără apă caldă timp de cinci zile

Sursă FOTO: Hepta

Compania municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a anunţat, vineri, că din 23 august 2021 se vor desfăşura lucrări de înlocuire a unor vane (DN 900) şi conducte de termoficare pe Magistrala 2 Sud din Sectorul 3 al Capitalei.

Din acest motiv, furnizarea apei calde pentru 18 puncte termice care alimentează un număr de 159 de blocuri va fi sistată până vineri, 27 august 2021, la ora 22.00.

„Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în zona intersecţiei dintre Şoseaua Mihai Bravu şi Calea Dudeşti, precum şi a intersecţiei dintre Bulevardul Basarabia şi Şoseaua Mihai Bravu”, transmite CMTEB într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, lucrarea este una complexă, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în zona Calea Căşăraşilor din Sectorul 3 precum şi în cartierele Colentina şi Pantelimon din Sectorul 2.

De asemenea, lucrarea este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici