Timiş: Adolescent de 15 ani, arestat după ce a violat doi copii de 6 şi 10 ani, plasaţi la o familie

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Mehedinţi, care locuia într-o rulotă în judeţul Timiş, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a violat, în repetate rânduri, doi copii de şase şi zece ani, aflaţi în plasament la o familie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

310 afișări
Imaginea articolului Timiş: Adolescent de 15 ani, arestat după ce a violat doi copii de 6 şi 10 ani, plasaţi la o familie

Timiş: Adolescent de 15 ani, arestat după ce a violat doi copii de 6 şi 10 ani, plasaţi la o familie (Foto: Shutterstock / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, procurorii Parchetului Judecătoriei Timişoara au dispus deschiderea unui dosar penal pe numele unui adolescent, acuzat de viol.

Acesta a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile joi, de Judecătoria Timişoara.

”Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că, în perioada iulie - august, într-o localitate din judeţul Timiş, inculpatul G.R. a întreţinut în repetate rânduri, prin constrângere, raporturi sexuale cu doi minori în vârstă de şase şi zece ani”, se arată în comunicat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX, că adolescentul are 15 ani, este din judeţul Mehedinţi şi locuia într-o rulotă în localitatea Murani, judeţul Timiş.

”Tânărul de 15 ani este acuzat că a violat doi băieţi, unul de şase ani şi altul de zece ani, cei doi minori aflându-se în plasament la o familie din localitate”, a declarat Drăghicioiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici