Timiş: Patru persoane rănite, după ce un şofer a vrut să depăşească fără să se asigure | FOTO

Patru persoane au fost rănite, luni seara, în urma unui accident produs pe DN6, la ieşirea din Sânnicolau Mare spre Cenad, judeţul Timiş, după ce un şofer a încercat să depăşească fără să se asigure. Traficul rutier este restricţionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

39 afișări
Imaginea articolului Timiş: Patru persoane rănite, după ce un şofer a vrut să depăşească fără să se asigure | FOTO

Timiş: Patru persoane rănite, după ce un şofer a vrut să depăşească fără să se asigure | FOTO

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un bărbat de 34 de ani, care se deplasa din direcţia Sânnicolau Mare spre Cenad, a încercat să depăşească o maşină fără să se asigure, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

“În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, dintre care două încarcerate. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a afirmat Ionuţ Sârbu.

Traficul rutier a fost blocat timp de 30 de minute în zona producerii accidentului, iar la ora transmiterii acestei ştiri, este restricţionat, astfel că se circulă alternativ.

“La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD, un ofiţer şi opt subofiţeri din cadrul Staţiei de pompieri Sânnicolau Mare, trei ambulanţe SAJ şi echipaje de poliţie”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici