Timişoara: Circa 2.500 de persoane participă la Timotion, un eveniment care promoveaza alergatul - GALERIE FOTO

Aproximativ 2.500 de timişoreni participă, sâmbătă, la evenimentul Timotion – Timişoara se mişcă, care cuprinde, printre altele, un semimaraton de 22 km şi un cros de 6 km pe străzile din municipiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

445 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Circa 2.500 de persoane participă la Timotion, un eveniment care promoveaza alergatul - GALERIE FOTO

Timişoara: Circa 2.500 de persoane participă la Timotion, un eveniment care promoveaza alergatul

Aproximativ 2.500 de persoane s-au înscris la ediţia din acest an a Timotion – Timişoara se mişcă, un eveniment care promovează alergatul şi vor participa, printre altele, la un semimaraton de 22 km şi un cros de 6 km pe străile din municipiu.

Potrivit organizatorilor Timotion, din taxele de participare adunate şi din donaţiile sponsorilor s-au strâns aproximativ 170.000 de lei, care vor fi donaţi unor ONG-uri locale.

Tot în cadrul Timotion, de la ora 10 şi până sâmbătă după-amiază, în Parcul Rozelor din Timişoara au loc ateliere pentru copii şi diverse activităţi pentru public de toate vârstele, printre care muzică, dans, jam session.

Reprezentanţi ai celor 16 ONG-uri pentru care se strâng fonduri vor fi prezenţi pentru a povesti despre proiectele lor şi cât sunt ele de importante pentru beneficiari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici